TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı!

Ankara’da TUSAŞ’a düzenlenen terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan, TUSAŞ çalışanları Zahide Güçlü Ekici, Cengiz Coşkun, Hasan Hüseyin Canbaz ve özel güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi. Törenlere üst düzey katılımlar dikkat çekti.

TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında şehit olan taksi şoförü Murat Arslan ve TUSAŞ çalışanları Zahide Güçlü Ekici, Cengiz Coşkun, Hasan Hüseyin Canbaz ile özel güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan son yolculuklarına uğurlandı.

Kahramankazan ilçesinde düzenlenen helallik töreninin ardından, evli ve 3 çocuk babası Murat Arslan’ın cenazesi Ulu Camii’nde kılınan namaz sonrası Kahramankazan Şehitliği’ne defnedildi. Törene TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve diğer üst düzey isimler katıldı.

TUSAŞ çalışanlarının cenazeleri ise Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde kılınan namaz sonrası Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Aynı gün, Atakan Şahin Erdoğan için de Sincan Cimşit Mezarlığı’nda tören düzenlendi. Şehidin eşi Pınar Erdoğan, 5 yaşındaki kızı Deren ile eşine veda etti.

TUSAŞ şehitleri son yolculuğuna uğurlandı!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.